Testhusets dataskyddspolicy

Vi skyddar dina personuppgifter

Vi på Testhuset vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför informerar vi om hur vi samlar in och behandlar dina uppgifter. Vi samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt och vi delar aldrig vidare dina personuppgifter till andra företag utan din tillåtelse.
Vi följer även våra rensningsrutiner, som innebär att vi rensar bort kontaktuppgifter regelbundet. 

Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person, till exempel namn och kontaktuppgifter.

Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss, och att behandlingen följer både gällande dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner. Vi har även utsett en informationsansvarig som ansvarar för att dessa regler följs.

Syfte med vår hantering av personuppgifter

Vi på Testhuset hanterar personuppgifter till kunder och samarbetspartners för att kunna kommunicera kring aktuella uppdrag, dela med oss av inspiration och kunskap, informera om våra tjänster och föra en dialog. Kontaktuppgifterna förekommer i e-post, fakturasystem, tidsrapporteringssystem och filhanteringssystem. Vi hanterar även personuppgifter till kandidater som söker jobb och därför ingår i de rekryteringsprocesser som vi sköter åt våra kunder. Dessa uppgifter förekommer i e-post, test- och analysverktyg och CV-databas.

Aktuell dataskyddspolicy finns alltid på testhuset.com

Vi kan komma att uppdatera den här informationstexten, till exempel om vi skulle behandla dina uppgifter för nya ändamål, eller samla in mer uppgifter. I sådant fall kommer du få ta del av en uppdaterad information där förändringarna framgår. Den senaste versionen av informationen finns alltid publicerad här på testhuset.com.

Testhuset