Bengt inger förtroende och är full av spännande idéer. Han ser alltid nya möjligheter och eftersom han dessutom är modig och vet vad han vill står det aldrig still. I positiv anda gör han slag i saken och ser till att det blir verklighet av sina planer.

Senior organisationskonsult, Vd

070-594 72 77
bengt.liback@testhuset.com

Sofie bjuder alltid på ett leende. På det viset bidrar hon till att de runtomkring känner sig välkomna och bekväma. Med uppgiften i fokus skaffar hon sig en överblick för vad som krävs för att nå målet och ger sig inte förrän hon når dit. Eftersom hon dessutom är noga med att det är ordning och reda är hon en riktig klippa att samarbeta med.

HR- & rekryteringskonsult

 070 291 78 83

Josefine tar snabbt kontrollen över nya situationer. Med sitt driv och sin nyfikenhet omvandlar hon teori till användbara lösningar och hittar nya vägar framåt. Hennes engagemang gör att hon alltid bidrar till teamet och hon är inte sen att hoppa på en utmaning. Hon är också väldigt mån om andra, vilket gör att hon inger ett stort förtroende.

HR- & rekryteringskonsult

076-017 40 25
josefine.appel@testhuset.com

Linette är innovativ och har gärna många bollar i luften och föredrar att fördjupa sig i detaljer. Hon är uppfinningsrik och med sin tävlingsinstinkt ger hon aldrig upp, utan söker efter alternativa lösningar för att nå målet. Hennes engagemang och eftertänksamhet för detaljer och framåt strävan gör att hon bidrar välgrundade insikter för att ta teamet till nästa nivå.

HR- & rekryteringskonsult

Föräldraledig

Anna är målinriktad och tar sig än nya uppgifter med en stor energi och framåt strävan. Hon fokuserar på målet, och beräknar hur det kan uppnås på bästa möjliga sätt. Resultatet vill hon hålla felfritt, och uppnår det genom att uppslukas av detaljerna i varje process.

HR- & rekryteringskonsult

073-529 33 23

anna.beckius@testhuset.com

Elin har alltid ett välkomnade leende på sina läppar och tar sig an nya uppgifter med ett stort driv. Med sitt öga för detaljer ser hon till att få alla projekt i mål på bästa tänkbara sätt. Hon är även nytänkande och hittar lätt nya vägar framåt och skapar gärna nya kontakter under vägen.

Rekryteringskonsult

073-529 69 67

elin.skau@testhuset.com

Johanna är omtänksam och inger ett stor förtroende och lugn till gruppen. Hon vill gärna ta reda på alla detaljer i ett projekt för att få en överblick för arbetet som ska göras. Hon fokuserar på hur målet ska uppnås och bidrar till att säkerställa att vägen till målet fortlöper utan problem.

Rekryteringskonsult

072- 310 29 72

johanna.westberg@testhuset.com

Testhuset