Hitta drömjobbet med hjärta och hjärna

Testhusets certifierade rekrytering handlar lika mycket om dina behov som kandidat, som våra kunders ambition att hitta rätt person. Genom tester, samtal och noggrant utarbetade processer ser vi till att dina kunskaper och ambitioner matchar den position som du söker, säkerställer att du har goda förutsättningar att trivas med företagets kultur och får möjlighet att växa och utvecklas i den roll som du tar.

Att gå vidare i karriären handlar både om ett känslomässigt och strategiskt beslut – därför rekryterar vi på Testhuset med både hjärta och hjärna. Välkommen till oss!

Lediga tjänster

Här hittar du alla lediga jobb som vi och våra kunder har att erbjuda just nu. Hör gärna av dig om du har frågor om tjänsterna eller om rekryteringsprocessen.

Rekrytering och rekryteringsprocess

Tack vare vår kompetensbaserade rekryteringsprocess är vi ett tryggt stöd på vägen mot din drömtjänst. Vi fokuserar på det väsentliga, kompetens och potential för att nå det bästa resultatet. På så vis har vi skapat en värdefull process för våra kunder och kandidater, även de som inte får det sökta jobbet.

Tester och analyser

Vi på Testhuset guidar dig som kandidat i sökandet efter nya utmaningar. Genom att vi använder oss av personprofilanalyser och kapacitetstester hjälper vi dig att identifiera dina styrkor och utvecklingspunkter vilket ger dig värdefulla insikter på din väg framåt.

Testhuset