Rekrytering och process

Vi hjälper dig att rekrytera hållbart med hög kvalitet. Vi är baserade i Karlstad, Stockholm och Örebro och rekryterar i hela Sverige. Med vår kompetensbaserade rekryteringsprocess är vi trygga i att ta ansvar över resultatet till dig som kund och samtidigt leverera en bra upplevelse för våra kandidater. Varje gång.  

Vi är med hela vägen

När du anlitar Testhuset får du inte bara rätt person för din verksamhet, du får även en smidig rekryteringsprocess. 

Vårt erbjudande och åtagande tar inte slut efter genomförd rekrytering. När personen är på plats ger vi dig verktygen som behövs för att på bästa sätt leda din nya medarbetare i sin roll – utifrån de tester och analyser som gjorts i rekryteringsprocessen. 

DNV certifierade rekryteringskonsulter

På Testhuset är vi marknadsledande inom att arbeta med kompetensbaserad rekrytering. Våra är rekryteringskonsulter är DNV certifierade enligt ISO 10667. Det bekräftar att vi har den kompetens som behövs och utför professionella rekryteringsprocesser med kvalificerade verktyg.

Fler tjänster inom vår rekryteringsprocess

Executive search

Executive search kan användas i vår vanliga rekryteringsprocess eller med utvalda delar från processen som passar dig som kund och den kompetens du söker.

Rekrytera med digital annonsering

Digital annonsering är en effektiv strategi vid rekrytering för att nå ut till potentiella kandidater. Med riktad digital annonsering i sociala medier ser vi till att attrahera rätt kandidater för tjänsten. 

IT och Tech rekrytering

På Testhuset har vi stor erfarenhet och kompetens att rekrytera brett inom ingenjörsdiscipliner och IT tjänster.

Testhuset