Vad är Talent Acquisition?

Talent Acquisition är mer än bara rekrytering. Det är ett företags strategiska plan för att hitta och attrahera nya medarbetare. Det är viktigt att ha en övergripande strategi för företagets kompetensförsörjning både på kort och lång sikt som följer affärsbehovet, marknadsmöjligheter och tillgängliga resurser. Genom att arbeta med en långsiktig strategi säkerställer företag sin framtida kompetens.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi på Testhuset kan hjälpa dig genom att bli din Talent Acquisition Partner. Genom en tät och nära dialog med er ledning och rekryterande chefer kan vi gå igenom ert behov på kort och lång sikt. Därefter kan vi hjälpa er att sätta en strategi för talent acquisition arbetet. Då vi ständigt arbetar med rekryteringar har vi bra koll på marknaden och kan hjälpa er att göra en bra analys. Vi kommer sedan att vara er partner vid rekryteringarna som behöver göras. Genom att använda en Talent Acquisition Partner lär vi känna er organisation på djupet och kan sätta ihop era vinnande team.

Kontakta oss gärna för mer information då vi anpassar detta upplägg efter er organisation och situation

Second Opinion

Vi på Testhuset hjälper dig och ditt företag med personlighetstester, kapacitetstester och analyser vid rekrytering och utveckling.

Utmana dig och testa vår tjänst som ger dig trygghet och vägledning i ditt beslut.

Testhuset